• 07-01-2019
  • door Xperit
  • | Nieuws

Ook productiebedrijf Diemax succesvol live met de ERP-oplossing Microsoft Dynamics NAV.

Ook productiebedrijf Diemax succesvol live met de ERP-oplossing Microsoft Dynamics NAV.

Xperit Solutions levert alweer binnen gestelde tijd en budget de ERP implementatie op.

Eind september is Diemax Performance Diesel Engines uit de regio Barneveld gestart met de implementatie van de ERP-oplossing Microsoft Dynamics NAV. De implementatie en daaruit volgende live-gang van de ERP-oplossing bij Diemax is niet alleen succesvol verlopen, maar ook binnen de gestelde tijd en het budget opgeleverd. De twee bedrijven uit de regio Barneveld kijken tevreden terug op deze implementatie. Diemax vindt het belangrijk “met een partner te werken die de business kent en haar taal spreekt” en koos daarom voor Xperit Solutions als IT-partner. Xperit Solutions biedt Diemax een zeer gebruiksvriendelijke ERP-oplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV. Deze software geeft hun een gecentraliseerde omgeving als basis voor integrale informatievoorziening. Hierdoor kan de onderneming onderbouwd en adequaat opereren en reageren.

Met de totaaloplossing verhoogt Diemax de productiviteit en efficiency van de medewerkers en beschikt de onderneming over een geïntegreerd automatiseringssysteem dat alle processen ondersteunt. Belangrijke functionaliteiten voor Diemax bij de invoering van een nieuw systeem zijn financieel, in- en verkoop, actuele voorraadpositie en basis productie. Xperit Solutions heeft speciaal voor productiebedrijven extra branche specifieke functionaliteit (X/Suite) ontwikkeld. Ook dit was een onderdeel van de implementatie. ‘De livegang van Diemax is een belangrijke eerste stap in het project dat is gericht op het creëren van één kernsysteem voor ERP, dat ons de komende jaren future-proof maakt en gaat ondersteunen’, zegt Gert van den Brink, CEO van Diemax.

Ronald Evers, Sales Consultant Xperit Solutions, vult Gert aan: “Onze ERP-oplossing Microsoft Dynamics NAV is een stabiele standaard applicatie en biedt vele functionaliteiten welke leiden tot een efficiëntere bedrijfsvoering en kostenbesparingen. Met de klant bepalen wij vooraf het budget en de implementatietijd”. Petra van Boordt (Projectleider) en Geert Kraaijeveld (Consultant) van Xperit Solutions hebben Diemax gedurende het hele traject van de implementatie en live-gang begeleid en ondersteund.