Xperit verbreedt haar horizon door nieuw partnership

Het begon met een trip naar Kopenhagen. Xperit is met het Deense bedrijf Navipartner om tafel gegaan om te kijken of zij iets voor elkaar konden betekenen. Na een aantal referentiebezoeken was het voor Xperit duidelijk. Deze kans laat het Barneveldse bedrijf niet aan zich voorbij gaan.  Xperit Solutions heeft langjarige ervaring met de verkoop- en implementatie van Microsoft Dynamics NAV. De partnership met Navipartner biedt een unieke mogelijkheid om de geavanceerde NP Entertainment oplossing aan te bieden bij musea en attractie parken in Nederland en België.

Ticketoplossing gebruikt door topattracties

NP Entertainment is een Dynamics NAV oplossing gericht op de entertainmentbranche met modules die perfect zijn voor het verkopen van kaartjes en lidmaatschappen – zowel bij het loket als online. Het wordt momenteel gebruikt door 35% van de top 50 attracties in Denemarken.

Xperit Solutions bereid zich voor op succes

Er zijn hoge verwachtingen van NP Entertainment op de Nederlandse en Belgische markt. “We zijn erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking. NaviPartner heeft veel geweldige referenties die ons overtuigen, dat we deze oplossing succesvol naar de markt kunnen brengen “, zegt Partner van Xperit Solutions, Wim de Bruin.

Xperit en Navipartner – een perfecte match

NaviPartner is blij dat NP Entertainment met extra mankracht op de markt is gebracht. “We hebben veel tijd en middelen besteed aan het ontwikkelen en verfijnen van deze oplossing. We zijn er dus erg trots op om het te kunnen aanbieden via sterke partnerschappen. Wij vinden dat Xperit Solutions met hun expertise een perfecte match voor ons is “, zegt Peter Bang Peulicke, Sales Director bij NaviPartner. Op naar een mooie samenwerking.