ERP-pakket

 
Ons ERP-pakket stroomlijnt alle processen in uw organisatie

Groothandels- en productiebedrijven helpen om grip te krijgen op hun kritische bedrijfsprocessen. Dat is onze ambitieuze missie. U wilt in één oogopslag kunnen zien hoe uw business er voor staat. Gegevens over klanten, producten, leveranciers, levertijden, omzet, voorraden en financiën. Wij leveren het ERP-pakket en helpen organisaties om de software ook op de juiste wijze te gebruiken. Wij denken mee over optimalisatie in software én processen en zijn sterk in operationele nazorg. Zo maken we uw bedrijfsgegevens inzichtelijk. Dat doen we met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 
 • Toekomstgericht ERP-pakket
 • Real-time inzicht in uw data
 • Eigen ontwikkelde branchespecifieke add-ons
 • Optimalisatie van voorraadniveaus
 • Slimmere verkoop en verbeterde klantenservice
 • Beheer en monitoring van projecten
 • Op iedere plek en op alle apparaten
 
 

Klantgerichte organisatie worden?

Bekijk ERP als een platform

Als dat behoort tot uw doelstellingen en streven naar succes in de digitale transformatie-initiatieven, overweeg dan niet te kiezen voor een stand-alone ERP-pakket. Transformeer dan naar een ERP-platform. Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Microsoft Dynamics NAV is zo’n platform. Een platform dat ondersteuning biedt aan alle bedrijfsprocessen binnen de organisatie, maar ook makkelijk te integreren is met de bedrijfsprocessen van andere bedrijven binnen de supply chain. Deze basis heeft ook de mogelijkheid om andere applicaties, extensies of beter gezegd apps te koppelen. Apps gebouwd door verschillende, door Microsoft gecertificeerde partijen. Apps die geen impact hebben op de werking van het ERP, maar wel voor een bepaalde branche of organisatie het verschil maken.

Klantgerichte organisatie worden?

Maak kennis met het ERP-pakket Business Central

Pas sneller aan
Begin en groei in uw eigen tempo. Het flexibele platform maakt het eenvoudig Business Central aan te passen en uit te breiden op basis van veranderende bedrijfsbehoeften.

Werk slimmer
Verhoog de productiviteit en efficiency door integratie met Microsoft Office 365 en Teams. Verbind met klanten, collega’s en leveranciers. Breng teams en middelen samen, allemaal op één plaats.

Presteer beter
Bereik meer en verkrijg beter inzicht in uw bedrijfsresultaten. Maak gebruik van overzichtelijke dashboards en rapporten vanuit één gecentraliseerde bron op elk gewenst moment en op ieder apparaat.

 
ERP: On-premises versus Cloud-omgeving

Organisaties die ondersteund worden door een modern ERP:

 • leveren vaker complete orders en op tijd;
 • onderhouden een nauwkeurige voorraad;
 • komen sneller interne afspraken na;
 • ontvangen tijdig data om besluiten te kunnen nemen;
 • zien verbeteringen in de marges.

Dit zijn nog maar een paar verbeteringen die we regelmatig bij organisaties zien die een modern en up-to-date-omgeving kennen van hun bedrijfssoftware.

Lees het gratis E-book waarin er op 7 verschillende punten een vergelijk wordt gemaakt tussen on-premises en Cloud-based ERP-omgeving. 

 

Laatste berichten