Inzicht en efficiency

 
ERP als basis voor groei

Als ondernemer wilt u werken met een toekomstgericht platform en in één oogopslag zien hoe uw business er voor staat. Gegevens over klanten, producten, leveranciers, levertijden, omzet, voorraden en financiën. Het flexibele ERP-platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central is eenvoudig aan te passen en uit te breiden op basis van veranderende bedrijfsbehoeften. Groeit uw onderneming, Business Central groeit met u mee.

Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP

Hoe onderbouw ik mijn beslissingen?

Om beslissingen te kunnen onderbouwen is een geïntegreerd ERP-platform een goede basis. In Business Central is dit mogelijk door financiële prestaties realtime in beeld te brengen met ingebouwde Power BI-rapportages. Vraagstukken als hoe verbeter ik mijn marges, hoe bespaar ik kosten of hoe kan ik groeien in omzet zijn vanuit deze basis te beantwoorden.

We bieden de mogelijkheid om vragen te stellen via de e-mail maar beter nog plan een vrijblijvende afspraak in met onze salesconsultant. In dit online gesprek maakt u kort kennis met Xperit en ons ERP-platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Graag vervolgen wij dit op locatie om uw doelstellingen helder te krijgen en om Xperit en Business Central wat uitgebreider te presenteren.

Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP

E-book

De succesfactoren van een ERP-implementatie

Wanneer is een ERP-traject succesvol en hoe behoudt u inzicht in de kosten? Uiteraard is het een grote investering die u maakt, maar denk ook na over de risico’s van een verouderd systeem en kosten die gemaakt worden doordat er processen niet geautomatiseerd zijn of niet geoptimaliseerd zijn. Vervangen van ERP is een geschikt moment om over uw processen na te denken en deze te verbeteren. Niet alleen op technologisch gebied maar ook als het gaat om de 'human factors'. Wij hebben een aantal zaken voor u op een rijtje gezet. Download ons E-book en verkrijg inzicht o.a. in welke fases u doorloopt tijdens een ERP-implementatie.

E-book
 

Welke organisaties gingen u voor?

Xperit úw partner

Onze passie voor mensen, organisaties en IT zetten wij iedere dag in, door organisaties te helpen bij het verder verbeteren van hun bedrijfsvoering.
Wij bieden inzicht en efficiëntie door het leveren en implementeren van slimme bedrijfssoftware. We zijn geen leverancier maar partner en werken met een team gemotiveerde mensen. We denken mee, we doen het samen. We onderscheiden ons door de specifieke markt- en branchekennis en onze bewezen implementatiemethodiek.

 
  • Wij optimaliseren op basis van veranderende bedrijfsbehoefte
  • Strategische partner ook voor de toekomst
  • Specialisten in processen van groothandels en productiebedrijven
  • Gecertificeerd Microsoft partner
  • Kennis en ervaring in alle versies van Microsoft NAV en Business Central
  • X/Trade - eigen ontwikkelde groothandelsmodule