Ervaar Business Central

 

Maak kennis met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Verbind uw bedrijf
Breng uw business samen en verhoog de efficiency met geautomatiseerde taken en workflows - allemaal geïntegreerd in vertrouwde Office-hulpprogramma's zoals Outlook, Word en Excel.

Maak slimmere beslissingen
Bereik betere resultaten en verkrijg een beter inzicht in uw bedrijfsresultaten. Maak gebruik van overzichtelijke dashboards en rapporten, overal en altijd beschikbaar. 

Begin en groei gemakkelijk
Ga snel aan de slag, groei in uw eigen tempo. Het flexibele platform maakt het eenvoudig Business Central uit te breiden op basis van veranderende bedrijfsbehoeften.

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central - flexibel en schaalbaar

In deze video krijgt u een indruk van de mogelijkheden en flexibiliteit van Dynamics 365 Business Central. Het is een robuuste, flexibele alles-in-één oplossing, gebruiksvriendelijk en eenvoudig om mee te starten en geschikt om uw bedrijf te laten groeien. Business Central is volledig geïntegreerd met ander Microsoft producten en eenvoudig uit te breiden met Apps die speciaal voor uw business zijn ontwikkeld.

 

Gratis demo van onze oplossing

Door onze gratis demo te downloaden, krijgt u de kans om de oplossingen van dichtbij te bekijken. Ervaar zelf:

  • Hoe u een verkoop uitvoert in het Point-of-Sale-systeem, X/Retail
  • Hoe u een verkoop uitvoert in de webwinkel, X/E-commerce
  • Hoe de verkooporders van de POS en de webwinkel eruitzien in de Dynamics Business Central-proefversie

Om snel van start te kunnen gaan, hebben we een video gemaakt die u laat zien hoe u de oplossing in de praktijk kunt gebruiken.

 
  •  
  •  
  •