(Online) Ticketing

(Online) Ticketing

Voorkom lange wachtrijen en overvolle kamers

X/Ticketing biedt u een eenvoudige en effectieve manier om tickets rechtstreeks vanuit de PoS uit te geven. De transactietijd in de winkel voor ticketing wordt aanzienlijk beperkt omdat de betaalterminal een online integratie heeft. Voor evenementen met een beperkt aantal tickets - bijv. rondleidingen of zeer veeleisende tentoonstellingen – bepaalt het kaartverkoopsysteem hoeveel tickets er worden verkocht voor de tour of voor een specifiek tijdslot.

  • Eenvoudig en efficiënt kaartjes verkopen en valideren bij de ingang
  • Schakel online ticketing in via een webwinkel op uw website
  • Verkoop van alleen het beschikbare aantal tickets
  • Vermijd lange wachtrijen door gasten op voorhand kaartjes te laten kopen en te reserveren
  • Krijg gemakkelijk toegang tot statistieken en rapporten

Tickets, toegangscontrole en verkoopstatistieken

U maakt en wijzigt de tickets in Dynamics Business Central - bijv. standaard ticket, familiepakket of met een rondleiding. In X/Ticketing zet u de tickets op met diverse opties zoals verschillende validiteit - bijv. tickets voor dezelfde dag van uitgifte of voor een ander gekozen datum. Een andere optie is toegang verlenen tot één of meerdere delen van het museum.

Effectieve toegangscontrole aan de kassa

Het is mogelijk de tickets af te drukken als een bon en eenvoudig te valideren aan de kassa op de verkoopplek of op een ander tijdstip. Ook kan dit valideren met een handheld-apparaat. Voor deze oplossing is X/Access Control vereist.

Laat bezoekers hun ticket reserveren

Met X/ticketing kunnen gasten van tevoren tickets reserveren en kopen. Dit geeft de bezoeker garantie van toegang op een bepaald tijdstip en dit voorkomt wachten wanneer er lange rijen bij de kassa zijn. 

Beheer de bezoekersstroom

U kunt met onze oplossing het aantal bezoekers gelijkmatiger verspreiden tijdens de openingsuren. Zo krijgt u van dag tot dag een duidelijk beeld van hoeveel medewerkers u nodig heeft.

Gemakkelijke toegang tot verkoopstatistieken

Dynamics Business Central houdt het aantal verkochte tickets bij en berekent de dagelijkse inkomsten. U kunt ook eenvoudig toegang krijgen tot verschillende statistieken, zoals tijdanalyse van verschillende bezoekersgroepen.

Neem de controle over de prestaties van uw museum

Synchroniseer gegevens van Dynamics Business Central naar Power BI en krijg een duidelijk inzicht in de prestaties van uw museum. Bekijk dit met de door u gewenste data door middel van visuele dashboards en rapporten. Met dit inzicht hebben u en uw collega's de mogelijkheid om belangrijke beslissingen te nemen die het bedrijfsproces ten goede komen.

Laat gasten online tickets reserveren en kopen

Als u ervoor kiest om de oplossing uit te breiden met X/Ticketing Online, kunnen bezoekers tickets boeken en kopen op uw website.