Restaurant

Restaurant

Café POS-oplossing die uw serviceniveau verbetert

Met X/Restaurant kunt u uw gasten op een efficiënte manier van dienst zijn wanneer zij uw café of restaurant bezoeken. Onze oplossing zorgt voor een hoog serviceniveau van bestelling tot betaling.

Verkort de wachttijd bij het bestellen

Wanneer u de bezoekers van uw museum in het café begroet, kunt u snel hun bestelling opnemen en deze invoeren in de POS-oplossing. Het assortiment dranken en etenswaren op het display kan worden aangepast, dus er zijn geen onnodige knoppen.

Efficiënte service maakt gasten blij

Serveer uw gasten op een gemakkelijke manier door hun bestelling rechtstreeks in de Restaurant-POS te accepteren. De bestelling wordt automatisch naar de printer in de keuken gestuurd, zodat u misverstanden en onnodige wachttijden voorkomt. Betalingen kunnen ook rechtstreeks in de Restaurant-POS plaatsvinden. Voor een efficiënte service heeft u de juiste hardware nodig. We hebben de hardware gekozen die het beste samenwerkt met de POS-oplossing.

Future-proof oplossing

U hebt onbeperkte mogelijkheden als u extra accounts, cafés of restaurants aan uw bedrijf wilt toevoegen. Met deze oplossing heeft u een basis voor groei die u op de lange termijn geld zal besparen. Onze ontwikkelingsafdeling houdt zich altijd bezig met nieuwe producten om ervoor te zorgen dat onze oplossingen up-to-date zijn. Bovendien brengt Microsoft continu nieuwe functionaliteiten uit voor Dynamics Business Central. Al met al bieden we u bijgewerkte, eersteklas hulpprogramma's, zodat u uw bedrijf op een eigentijdse en tijdige manier kunt uitvoeren.