Real-time inzicht

Real-time inzicht

Houd uw prestaties bij met Power BI

Het is belangrijk data te administreren, te monitoren en te analyseren. Hiermee verkrijgt u inzicht in de prestaties van uw museum. Hier kunt u voordelen uithalen ten opzichte van uw concurrenten. Met X/Business Insight krijgt u inzicht in uw prestaties door uw gegevens uit Dynamics Business Central te visualiseren met Power BI.

Verbeter de prestaties van uw museum

Zorg ervoor dat u uw doelstellingen bereikt en bekijk de gebieden die extra aandacht nodig hebben. Door het bedrijf te volgen, kunt u uw medewerkers in de juiste richting leiden.

Maak gekwalificeerde beslissingen

Krijg een duidelijk idee van de verkochte tickets en hoeveel bezoekers u in een bepaalde periode heeft. In het deelvenster met statistieken kunt u zien wat vaak wordt gekocht, wanneer u de meeste bezoekers heeft en inkomsten versus kosten. Al deze gegevens zullen u voorzien van veilige besluitvormingsprocessen die de productiviteit en de winst zullen verhogen.

Krijg een duidelijk beeld van uw museum

De waarde van de integratie met Dynamics Business Central is afhankelijk van welke gegevens in het ERP-systeem worden ingevoerd. Door uw bedrijfsprocessen te combineren, bespaart u tijd en middelen. De oplossing automatiseert en stroomlijnt de verkoopprocessen, validatie van tickets en lidmaatschappen naar Dynamics Business Central. Door gegevens van Dynamics Business Central te integreren, is het zeker dat de gegevenscombinatie en het overzicht in Power BI zijn gebaseerd op de primaire gegevens van de prestaties van uw museum. Daarnaast is er een voortdurende synchronisatie van Dynamics Business Central naar Power BI, wat ervoor zorgt dat dashboards en rapporten up-to-date zijn. Al deze gegevens in X/Business Insight tillen de prestaties van uw museum naar een hoger niveau.