Event Management

Event Management

Met de Event Management-module kunt u evenementen in Business Central aanmaken die de basis vormen voor klantovereenkomsten. Elk bevestigd evenement wordt in uw agenda geboekt en kan vergaderverzoeken verzenden, samen met details van het evenement. Als het evenement wordt gewijzigd of opnieuw gepland, worden kalenderboekingen dienovereenkomstig bijgewerkt en wordt de klant op de hoogte gebracht.

  • Gebruik standaardsjablonen voor het eenvoudig en snel maken van evenementen.
  • Integraties in NP Ticketing, MS Outlook en MS Word
  • Boek resources en verkrijg inzicht in de capaciteiten van de resources
  • Creëer eenvoudig facturen van evenementen

Blijf op de hoogte en vereenvoudig de coördinatie

Vanuit de module kunt u interne resources boeken zoals gidsen, accommodatie, vergaderfaciliteiten etc. U vermijdt dubbele boekingen en krijgt een overzicht van de beschikbaarheid. Wanneer resources zoals gidsen of de keuken zijn geboekt, kunt u ook vergaderverzoeken verzenden samen met specifieke details. Ieder betrokken afdeling is goed geïnformeerd, heeft de evenementen in hun agenda geboekt staan en altijd volledige informatie over aankomende groepen. Alle registraties worden uitgevoerd binnen Business Central en vormen de basis voor alle rapportages. Dit geeft u controle en een compleet overzicht.

Voeg tickets toe voor evenementen

Je kunt tickets toevoegen aan het evenement. Dit maakt het mogelijk om tickets te reserveren, uit te geven en af ​​te drukken voor bezoekers van het evenement. Kaartjes kunnen voor gewone toegang zijn of voor evenementen met beperkte capaciteit, zoals bustours of concerten. Maak elektronische tickets en stuur ze door naar de klant via e-mail of sms. Dit vereist NP Ticketing en NP Ticketing Online voor elektronische tickets.

Eenvoudig factureren

U maakt vanuit het evenementformulier eenvoudig een verkooporder. Aan u de keuze of u direct factureert of wacht tot het evenement heeft plaatsgevonden. Als u dat wilt voegt u artikelen toe aan open verkooporders voor het geval de klant meer bestelt in de keuken of iets in de winkel koopt. Aan het einde van de dag kan de klant worden gefactureerd met één gecombineerde factuur. De klant kan de factuur aan de balie betalen of de factuur als PDF opgestuurd krijgen.