Xperit - X/POS

 
 
 

X/POS

X/POS is een volledig in Microsoft Dynamics 365 Business Central geïntegreerde Point of Sale-oplossing. De oplossing biedt naast POS-functionaliteit ook de standaard Business Central-functionaliteit voor inkoop, verkoop, voorraad, boekhouding en rapportages. Daarnaast kan X/POS ook worden ingezet ten behoeve van kassa-functionaliteit gekoppeld aan een bestaande Business Central-omgeving. 

 
 
 

X/POS ook voor mobiele apparaten

U kunt het kassasysteem op zowel desktopcomputers als mobiele apparaten gebruiken. De mobiele POS biedt u de mogelijkheid om betalingen overal in uw winkel te accepteren, beschikbaarheid op te zoeken en productinformatie te vinden zonder de klant te verlaten.
Het kassasysteem ondersteunt toonaangevende leveranciers van betaaloplossingen en meer dan 160 verschillende betaalterminals.

Als u kiest voor onze X/POS-oplossing, dan kiest u voor het complete Xperit-plaatje: van de software, hardware en hosting tot implementatie, training en ondersteuning. Vanaf de eerste dag bent u klant bij ons, na de go-live staat het supportteam voor u klaar.