Navipartner - E-commerce

 
 
 

NP E-commerce van Navipartner is een oplossing gebaseerd op het beste e-commerceplatform, Magento. De Business Central-integratie automatiseert processen zoals boekhouding, voorraadbeheer en financieel beheer.
De oplossing biedt de gebruikers ook een breed scala aan add-ons. Dit betekent dat u precies de webshop kunt krijgen die aan uw behoeften voldoet, ongeacht of u aan B2B- of B2C-klanten verkoopt.

 
 
 

Verkoop meer met een webwinkel die is geoptimaliseerd voor omnichannel

Uw nieuwe webshop heeft een groot aantal standaardfuncties - inclusief multichannel kortingsbonnen, zoekmachineoptimalisatie en mogelijkheid voor tokenized betalingen. Vanaf het begin heeft uw NP E-commerce een groot aantal basisfuncties en er worden voortdurend nieuwe functies toegevoegd.
 

 

Tokenized betalingen

Ann heeft besloten een topje te kopen in de webwinkel 'Girls'. Tijdens het uitchecken meldt ze zich aan voor een klantaccount. Haar tokenized betalingsgegevens worden opgeslagen in dit account. Later die week bezoekt ze een fysieke 'Girls' winkel en gebruikt ze haar creditcard bij het kopen van een jurk. Het systeem herkent Ann en ze krijgt automatisch 10 procent korting en loyaliteitspunten worden toegevoegd aan haar klantenaccount. Ann ontvangt een bericht met bijgewerkte punten en suggesties voor upsell op basis van haar beide aankopen. Niet alleen is tokenization een veilige manier om gevoelige informatie zoals betalingsgegevens te verwerken. Het geeft klanten ook de ervaring van een naadloze aankoopreis

 
 
 

Vergroot uw online aanwezigheid en verhoog uw omzet

Breid uit met een of meer add-ons die uw omzet verhogen. Bijv. functies die extra verkoop, upselling en cross-selling mogelijk maken of functies die zorgen voor exposure en controle over welke inhoud wordt getoond.

U kunt ook de standaard leveringsfunctie uitbreiden en functies toevoegen die de kern van uw online winkel nog meer optimaliseren.

 
 
 

Business Central integratie

Met een ERP- en E-commerce-integratie in Microsoft Business Central, worden alle bestellingen en e-commerce rechtstreeks in uw ERP-systeem verwerkt. U hebt altijd up-to-date gegevens en de automatisering van uw data bespaart u tijd bij het onderhoud van de artikelen en het controleren van het voorraadniveau.

 

Video

In de detailhandel wordt het leveren van uitstekende klantervaringen steeds belangrijker voor de groei van het bedrijf. Bekijk deze video van onze partner Navipartner.