Blog: Overeenkomst goede maaltijd en mooie set producten

Geschreven door Wim de Bruin – 30-11-2017

In mijn vrije tijd maak ik graag een goede maaltijd klaar om deze vervolgens samen met familie en vrienden te nuttigen. Bij de keuze voor ingrediënten en gerechten probeer je zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren van de tafelgasten. Aan de andere kant is het telkens een uitdaging om combinaties te maken met ingrediënten die nog niet eerder zijn uitgeprobeerd.

Wim de Bruin

Volledig zelfgemaakte gerechten worden afgewisseld met onderdelen die kant en klaar te koop zijn. Waarom? Simpelweg omdat je niet altijd alles zelf kunt maken of omdat de tijd ontbreekt. Je gaat uit van eerdere ervaringen en combineert dat met nieuwe uitdagingen. Op die manier beschik je in de loop van de tijd over een verzameling gerechten waarmee succes verzekerd is als ze worden opgediend.

Mooie producten

Een deel van ons werk vertoont grote overeenkomst met het samenstellen van een goede maaltijd. We kennen de markt en onze doelgroep door en door en weten wat er op het gebied van techniek en functionaliteit gewenst wordt en beschikbaar is. Ook houden wij onze oren en ogen constant open om aan te haken op nieuwe ontwikkelingen en trends in de markt. We vertalen dit in een mooie set producten met Microsoft Dynamics NAV als stabiele basis, aangevuld met onze brancheoplossingen. Deze oplossing hebben wij samen en met de input van onze klanten gerealiseerd. Dit geheel wordt compleet gemaakt met specifieke oplossingen die we betrekken bij gespecialiseerde softwarepartners. Daardoor beschikken we over een compleet en uitgebalanceerd product portfolio. Met dit portfolio kunnen we de wensen van bedrijven in onze doelgroep optimaal vervullen.

Iets voor u?

Maaltijden bereiden is niet ons dagelijks werk. We zijn echter wel iedere dag bezig op het snijvlak van Business en IT om bij onze klanten, gebruikmakend van onze set producten, mooie projecten uit te voeren. Dit doen we met oog voor de gebruiker en met als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van de efficiency en het resultaat van de organisatie.

Heeft u trek gekregen? Neem dan contact met ons op en laat ons iets moois voor u samenstellen. Wij gaan de uitdaging graag aan!

 

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze blog of heb je suggesties rondom dit thema voor een volgende blog? Laat het weten!