Voorraadbeheer en ERP

 

Alle processen stroomlijnen en voorraad beheren

met ERP-software van Microsoft

Groothandels helpen om grip te krijgen op hun kritische bedrijfsprocessen en hun voorraden. Dat is onze ambitieuze missie. U wilt in één oogopslag kunnen zien hoe uw business er voor staat. Gegevens over klanten, producten, leveranciers, levertijden, omzet, voorraden en financiën. Wij leveren de ERP-software en helpen organisaties om de software ook op de juiste wijze te gebruiken en hun voorraden te beheren. Wij denken mee over optimalisatie in software én processen en zijn sterk in operationele nazorg. Zo maken we uw bedrijfsgegevens inzichtelijk. Dat doen we met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 
  • Toekomstgerichte ERP
  • Real-time inzicht in uw data
  • Eigen ontwikkelde extra functionaliteiten speciaal voor handelsbedrijven
  • Optimalisatie van voorraadniveaus
  • Slimmere verkoop en verbeterde klantenservice
  • Beheer en monitoring van projecten
  • Op iedere plek en op alle apparaten
 
Alle processen stroomlijnen en voorraad beheren
 
Hoe houd ik inzicht in mijn voorraden?

Voor groothandels en productiebedrijven met een grote handelsfunctie liggen er uitdagingen op logistiek gebied. U wilt graag kunnen inspelen op de veranderende markt en moet wellicht uw strategie aanpassen en doelstellingen bijstellen. Het is meer dan ooit belangrijk om inzicht te verkrijgen hoe het gaat met uw business.

Maak kennis met Business Central ERP-software

Pas sneller aan
Begin en groei in uw eigen tempo. Het flexibele platform maakt het eenvoudig Business Central aan te passen en uit te breiden op basis van veranderende bedrijfsbehoeften.

Werk slimmer
Verhoog de productiviteit en efficiency door integratie met Microsoft Office 365 en Teams. Verbind met klanten, collega’s en leveranciers. Breng teams en middelen samen, allemaal op één plaats.

Presteer beter
Bereik meer en verkrijg beter inzicht in uw bedrijfsresultaten. Maak gebruik van overzichtelijke dashboards en rapporten vanuit één gecentraliseerde bron op elk gewenst moment en op ieder apparaat.

 
 

Laatste berichten