Onze ERP-software stroomlijnt alle processen ook uw voorraadbeheer

Groothandels helpen om grip te krijgen op hun kritische bedrijfsprocessen en hun voorraden. Dat is onze ambitieuze missie. U wilt in één oogopslag kunnen zien hoe uw business er voor staat. Gegevens over klanten, producten, leveranciers, levertijden, omzet, voorraden en financiën. Wij leveren de ERP-software en helpen organisaties om de software ook op de juiste wijze te gebruiken. Wij denken mee over optimalisatie in software én processen en zijn sterk in operationele nazorg. Zo maken we uw bedrijfsgegevens inzichtelijk. Dat doen we met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 
  • Toekomstgerichte ERP
  • Real-time inzicht in uw data
  • Eigen ontwikkelde extra functionaliteiten speciaal voor handelsbedrijven
  • Optimalisatie van voorraadniveaus
  • Slimmere verkoop en verbeterde klantenservice
  • Beheer en monitoring van projecten
  • Op iedere plek en op alle apparaten
 
Onze ERP-software stroomlijnt alle processen
 
 
 

Hoe houd ik inzicht in mijn voorraden?

Voor groothandels en productiebedrijven met een grote handelsfunctie liggen er uitdagingen op logistiek gebied. U wilt graag kunnen inspelen op de veranderende markt en moet wellicht uw strategie aanpassen en doelstellingen bijstellen. Het is meer dan ooit belangrijk om inzicht te verkrijgen hoe het gaat met uw business.

 

Maak kennis met Business Central ERP-software

Verbind uw bedrijf
Breng uw business samen en verhoog de efficiency met geautomatiseerde taken en workflows - allemaal geïntegreerd in vertrouwde Office-hulpprogramma's zoals Outlook, Word en Excel.

Maak slimmere beslissingen
Bereik betere resultaten en verkrijg een beter inzicht in uw bedrijfsresultaten. Maak gebruik van overzichtelijke dashboards en rapporten, overal en altijd beschikbaar. 

Begin en groei gemakkelijk
Ga snel aan de slag, groei in uw eigen tempo. Het flexibele platform maakt het eenvoudig Business Central uit te breiden op basis van veranderende bedrijfsbehoeften.

 
 

Laatste berichten